Abonnementsbetingelser

Abonnementsbetingelser (v202202705):

 

1) Hvordan man tegner til et abonnement.  

For at tegne et abonnement på vores hosting og cloudtjenester, skal man finde det produkt man gerne vil abonnere på, vælge størrelsen på enten hosting eller cloudtjeneste. Dernæst vælger man så at lægge det valgte produkt i kurven. man kan samtidig vælge at købe andre varer, såfremt man ønsker dette. Når man har valgt hvad man ønsker, går man til kassen, for at indtaste sine personlige oplysninger. Når man har indtastet alle felter, afslutter man sin ordre, og betaler med sit kreditkort. Man opretter i samme ombæring sit abonnement, og man bliver derefter opkrævet det valgte beløb hver gang det er tid til betaling.  

2) Hvornår trækkes penge

Der betales forud for 1, 3, 6 eller 12 måneder alt efter de valgte produkter i abonnementet. For nye kunder er de første 30 dage uden binding, betalingskort valideres ved oprettelse og betaling for perioden trækkes den 31. dag efter oprettelsen, med mindre abonnementet er opsagt/annulleret inden da. Herefter trækkes betalingen løbende for en ny periode på udløbsdagen for den indeværende periode.  

3) Hvilke produkter understøtter abonnementsbetalinger

Abonnement-produkterne er Cloud/hosting tjenester der normalt benyttes i en længere periode. Dette er aktuelt virtuelle servere (VPS), dedikerede fysiske servere, Co-location af egne server(e), hosted spam-filter, hosted antivirus, hosted e-mail, hostede software licenser, Cloud Backup, hosted hjemmeside, hosted DNS og hosted VPN.  

4) Hvornår og hvor ofte får man sit produkt

Alle abonnements produkter er en løbende service som der betales forud for en periode på minimum 3 måneder  

5) Hvordan kan man opsige sit abonnement.

Opsigelse kan ske via telefon eller email til udgangen af den forudbetalte periode. Påbegyndt periode og betaling for denne er bindende og er ikke berettiget til refundering ved opsigelse inden periodens udløb.